Στην σημερινή εποχή, οι σύγχρονοι άνδρες και γυναίκες έχουν την ανάγκη όταν κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη να θέλουν να βλέπουν το είδωλό τους πιο νέο, ξεκούραστο και φρέσκο. Υπάρχει πληθώρα διαφημίσεων για πλαστικές επεμβάσεις στο internet,σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε έντυπα μέσα, αλλά πώς μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος τι είναι καλύτερο για αυτόν και το πρόβλημα που τον απασχολεί;
Συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στη λήψη της σωστής απόφασης για μια πλαστική επέμβαση.

1. Ρωτήστε τον πλαστικό χειρουργό σας όλα αυτά που σας απασχολούν : Ζητήστε την ειλικρινή του γνώμη. Μπορεί να εκπλαγείτε και να μάθετε ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό που να ταιριάζει καλύτερα σε αυτό που επιθυμείτε να αλλάξετε πάνω σας. Το σίγουρο είναι ότι θα ενημερωθείτε για πολλά περισσότερα από όσα πιστεύατε και θα μπορείτε να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα που σας απασχολεί.

2. Μην κάνετε το λάθος να επισκεφθείτε τον πλαστικό χειρουργό με μια φωτογραφία της αγαπημένης σας διασημότητας, με την προσδοκία να σας κάνει όμοιο. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αυτό που του ταιριάζει είναι κάτι μοναδικό που θα το βρείτε αφού συζητήσετε με τον πλαστικό χειρουργό σας. Είναι σίγουρο ότι ύστερα από μια εκτενή και ολοκληρωμένη συζήτηση θα καταλήξετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

3. Δεν είναι καθόλου κακό να ρωτήσετε τον πλαστικό χειρουργό για την εμπειρία του πάνω στην επέμβαση που σκέφτεστε να κάνετε. Πόσες φορές έχει κάνει μια τέτοια επέμβαση; Από το πιο σοβαρό χειρουργείο μέχρι και μια “απλή” ένεση botox ο πλαστικός χειρουργός πρέπει να διαθέτει την απαραίτητη κατάρτιση και τεχνογνωσία για να τα πραγματοποιήσει. Σαν υποψήφιος για οποιαδήποτε επέμβαση χρειάζεται να είστε σίγουρος ότι αφήνεστε στα χέρια του καλύτερου πλαστικού χειρουργού.

4. Ιδιαίτερα χρήσιμο, επίσης, είναι να δείτε φωτογραφίες της δουλειάς του πλαστικού χειρουργού σας. Μην περιοριστείτε μόνο στα απλά φυλλάδια και άλμπουμ φωτογραφιών. Καλό είναι να δείτε και ένα αληθινό παράδειγμα, έναν υποβληθέντα στην ίδια επέμβαση και ίσως να συνομιλήσετε και μαζί του, εάν αυτό είναι εφικτό. Γιατί πρέπει πάντα να έχετε στο μυαλό σας ότι η εικόνα σας, μετά από οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση, είναι η ζωντανή διαφήμιση της δουλειάς του.

5. Συζητήστε με τον πλαστικό χειρουργό σας για το διάστημα μετά την επέμβαση. Ποια είναι η απαιτούμενη φροντίδα; Πώς πιθανόν θα αισθανθείτε; Τι θα συμβεί αν δεν είστε ιδιαίτερα χαρούμενος με το αποτέλεσμα; Γνωρίζοντας τις απαντήσεις, προτού ξεκινήσει η διαδικασία της επέμβασης, θα είναι όλα πιο εύκολα, τόσο για εσάς όσο και για τους γύρω σας.
Πάνω απ’ όλα, όμως, θα πρέπει να έχετε μια πολύ καλή επαφή και επικοινωνία με τον πλαστικό χειρουργό σας. Θα επενδύσετε χρόνο, επιθυμίες, φιλοδοξίες και χρήματα για μια πλαστική επέμβαση, γι’ αυτό είναι αναγκαίο να είστε όσο το δυνατόν πιο σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει πραγματικά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο γιατρός σας θα πρέπει να είναι πλαστικός χειρουργός, και όχι άλλης ειδικότητας, γιατί αυτός είναι ο μόνος εξειδικευμένος πάνω στις συγκεκριμένες επεμβάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.