“Άφησε το φαγητό σου να είναι το φάρμακο σου και το φάρμακο σου να γίνει το φαγητό σου”.  Ιπποκράτης

 

Διατροφή 

Η διατροφή είναι σημαντική σε κάθε στάδιο της ζωής μας. Λειτουργεί σαν ασπίδα για τον οργανισμό μας. Τον προφυλάσσουμε από διάφορες ασθένειες. Προσφέρει στο παιδί σωστή σωματική, πνευματική και μαθησιακή ανάπτυξη.

Στο IASSIS COSMETIC οι πτυχιούχοι Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι μας, είναι έτοιμοι να συντάξουν για εσάς ένα ολόκληρο πρόγραμμα διατροφής, ώστε να χάσετε τα περιττά κιλά που επιθυμείτε, αλλά κυρίως ώστε να έχετε μια σωστή διατροφή εφόρου ζωής. Ακόμη, είναι καθημερινά στη διάθεση σας, ώστε να παρακολουθούν την προοδό σας, καθόλο το διάστημα εφαρμογής θεραπειών LPG, RF, Κρυολιπόλυσης.

Λιπομέτρηση 

Για να είναι σωστό ένα διατροφικό πρόγραμμα, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού μας, θα πρέπει πριν προχωρήσουμε στην σύνταξη του να κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις (βάρος, λίπος, ΔΜΣ, μυική μάζα κ.λπ.), ώστε με βάση τα αποτελέσματα των μετρήσεων, να βρεθεί το ιδανικό πρόγραμμα για το κάθε άτομο ξεχωριστά.

Πέρα από τις μετρήσεις που θα προκύψουν από την λιπομέτρηση ο ενδιαφερόμενος θα δώσει και ένα πλήρες διατροφικό και ιατρικό ιστορικό.