Τι είναι το Fractional Laser ;

Tο Fractional laser είναι η νέα γενιά laser που προκαλεί μικροτραυματισμούς στο δέρμα. Με αυτό τον τρόπο ο οργανισμός απαντά με παραγωγή καινούριου κολλαγόνου και ελαστίνης για να επουλωθεί η πληγή. Το καινούριο δέρμα είναι εμφανώς καλύτερο, πιο λείο και ανανεωμένο.Tο Fractional laser είναι η νέα γενιά laser που προκαλεί μικροτραυματισμούς στο δέρμα. Με αυτό τον τρόπο ο οργανισμός απαντά με παραγωγή καινούριου κολλαγόνου και ελαστίνης για να επουλωθεί η πληγή. Το καινούριο δέρμα είναι εμφανώς καλύτερο, πιο λείο και ανανεωμένο. Το fractional laser μαλακώνει τον ουλώδη ιστό που μπορεί να είναι σκληρός, όταν έχει αφεθεί για χρόνια χωρίς να αντιμετωπιστεί. Γι’ αυτό, εξάλλου, η θεραπεία με το Fractional laser μειώνει και τον πιθανό πόνο που δημιουργούν οι ουλές.

Ποια είναι τα οφέλη του Fractional Laser;

Το Fractional Laser είναι το μόνο laser που κάνει ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου. Η θεραπεία είναι ό,τι πιο σύγχρονο στην ανάπλαση του δέρματος και αποτελεί τη νέα τάση στην αισθητική δερματολογία, προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη αισθητικά λύση. Mεταβάλλει τη δομή του ιστού κάτω από την επιδερμίδα, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για συνεχή αναγέννηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Η θεραπεία προσφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα στην προς θεραπεία περιοχή, αφήνοντας παράλληλα την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος ανεπηρέαστη. Δεν έχει παρενέργειες και χρειάζεται ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.
Η σύγχρονη αυτή μέθοδος μας δίνει τη δυνατότητα να «ξυπνήσουμε» το μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος. Στόχος είναι η αύξηση της παραγωγής ενδογενούς κολλαγόνου μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών. Καθώς το δέρμα θερμαίνεται από τη δέσμη φωτός του laser, ο οργανισμός μπαίνει σε μια διαδικασία «επούλωσης», διόρθωσης των βλαβών του δέρματος, δηλαδή των ρυτίδων, κηλίδων (πανάδων) και χαλάρωσης.
Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη και επαναστατική, μη-επεμβατική θεραπεία laser ανάπλασης του δέρματος με εντυπωσιακά αποτελέσματα! Επιτυγχάνει πραγματική βελτίωση στην γενική υφή του δέρματος σε ρυτίδες, δυσχρωμίες, μέλασμα, ουλές ακμής, μετατραυματικές ουλές, εγκαυματικές ακόμη και χειρουργικές.

Το Fractional Laser είναι ιδανικό για:

  • Ανάπλαση προσώπου
  • Θεραπεία ρυτίδων
  • Φωτογήρανση
  • Θεραπεία ραγάδων
  • Σύσφιξη προσώπου
  • Fractional laser σώματος
  • Κηλίδες – πανάδες
  • Ουλές ακμής
  • Ουλές και σημάδια

Πώς λειτουργεί το Fractional Laser;

Με το Fractional Laser οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες που κάνουν επιλεκτική σάρωση όλης της επιφάνειας του δέρματος. Δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και «ξυπνά» τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα μας πιο λαμπερό, νεανικό Το Fractional laser μικροσκοπικό τραύμα μεγέθους 1 χιλιοστού. Οι βλάβες είναι τόσο μικρές που μοιάζουν με πίξελ και συνήθως είναι αόρατες στο μάτι. Μετά την θεραπεία το δέρμα είναι προσωρινά ερυθρό.