Το Iassis Cosmetic είναι εξοπλισμένο με το αυθεντικό σύστημα Laser Alexandrite Candela GentleLase Pro®, την πιο ανανεωμένη έκδοση του συστήματος LASER Αλεξανδρίτη 755nm που το καθιστά ακόμη ταχύτερο και αποδοτικότερο.

Τι είναι το GentleLase Pro ;

Το σύστημα GentleLase Pro του οίκου Candela Laser Corporation αποτελεί την εξέλιξη στην αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη. Προηγμένη τεχνολογία και δέσμη φωτός που εκπέμπει στα 755 nm,το συγκεκριμένο μήκος κύματος, απορροφάτε στο μέγιστο από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, τη χρωστική ουσία που προσδίδει το χρώμα στην τρίχα. Αυτό καταστρέφει τη ρίζα και αναστέλλει το σχηματισμό νέας τρίχας, αφήνοντας ανεπηρέαστη τη μελανίνη.

Ποια είναι τα οφέλη του GentleLase Pro;

Οι βελτιωμένες δυνατότητες του GentleLase Pro, δίνουν τη δυνατότητα της επιλεκτικής καταστροφής των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την επανέκφυση των τριχών μέσω της αύξησης της θερμοκρασίας του τριχικού θύλακα, ενώ ταυτόχρονα η γύρω περιοχή της επιδερμίδας παραμένει ανεπηρέαστη.

Πώς λειτουργεί το GentleLase Pro;

Η μέθοδος είναι σχεδόν ανώδυνη, χάρη στον αυτόματο μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας Dynamic Cooling Device, η επιδερμίδα προστατεύεται κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης, αφού ψεκάζεται αυτόματα με το ειδικό υγρό cryogen (FDA / CE mark), το οποίο διατηρεί τα ανώτατα στρώματά της σε κανονική θερμοκρασία. Επιπλέον, ο μηχανισμός ψύξης Dynamic Cooling Device μας προσφέρει την δυνατότητα να δώσουμε υψηλές ενέργειες σε λεπτές τρίχες και σκουρότερα δέρματα. Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και με ακρίβεια, και οι δυσκολότερες περιπτώσεις αποτρίχωσης.