Τι είναι το PRP (Platelet Rich Plasma);

H ενέσιμη μεσοθεραπεία κατά της τριχόπτωσης η οποία ενισχύει το τριχωτό της κεφαλής, και είναι αποτελεσματική στα πρώτα στάδια αραίωσης, σταματά την τριχόπτωση και ενδυναμώνει την τρίχα.

Οι αυξητικοί παράγοντες είναι πρωτεΐνες που υπάρχουν στον οργανισμό μας με την ιδιότητα να διεγείρουν την παραγωγή διαφόρων τύπων κυττάρων που συμμετέχουν στη διαδικασία της επούλωσης. Μπορούν να ενισχύουν την αποκατάσταση των ιστών που  έχουν υποστεί βλάβη, επανενεργοποιώντας τα αρχέγονα πολυδύναμα βλαστοκύτταρα. Με τη θεραπεία τριχόπτωσης PRP, οι αυξητικοί παράγοντες πολλαπλασιάζονται, ενεργοποιώντας περισσότερα βλαστοκύτταρα. Με αυτόν τον τρόπο, αποκαθίσταται η λειτουργία των τριχοθυλακίων στην περιοχή όπου γίνεται η έγχυση με αποτέλεσμα τη φύτρωση νέων μαλλιών από ανενεργά τριχοθυλάκια που επαναδιεγείρονται.

Πως γίνεται η εφαρμογή;

Η Εφαρμογή γίνεται με την έγχυση πλάσματος της πάσχουσας περιοχής, το οποίο λαμβάνεται από
τον ίδιο τον χρήστη, ύστερα από μια ανώδυνη και σύντομη αιμοληψία.

Εφαρμόζεται με πολύ καλά αποτελέσματα σε άνδρες & γυναίκες με ανδρογενετική, διάχυτη και γυροειδή αλωπεκία, ενώ δρα αποτελεσματικά και στην πρόληψη των αλωπεκιών, όταν εφαρμόζεται πριν ακόμη παρατηρηθεί εμφανής αραίωση στα μαλλιά. Η θεραπεία τριχόπτωσης PRP, επομένως, ενισχύει την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων και κατά συνέπεια προκαλεί τη φύτρωση μαλλιών.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

  • Ανώδυνη
  • Αναίμακτη
  • Απόλυτα Ασφαλής
  • Χωρίς Παρενέργειες
  • Άμεση επιστροφή στην εργασία, αμέσως μετά την εφαρμογή