Ιατροί

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

ΤΣΙΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ:

Ετών 55, παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Χριστίνα Τσιουράκη. Τέως ιατρός του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» και κατόπιν επιστημονικός συνεργάτης σε αυτό. Ενεργό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας. Παρακολουθεί, τακτικά, δερματολογικά συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΓΕΡΑΡΔΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Παύλος Γεράρδος αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Σόφιας με Άριστα και ειδικεύθηκε στην κλινική πλαστικής χειρουργικής, μικροχειρουργικής, κέντρου μελανώματος και μονάδας εγκαυμάτων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ.Γεννηματάς». Είναι ιδρυτής της Gerardos Plastic Surgery GPS Clinic που εδρεύει στο κέντρο της Κορίνθου από τον Οκτώβριο του 2016 και συνεργάτης του Iassis Cosmetic από τον Μάρτιο του 2017. Επίσης συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Αισθητικής Ιατρικής

ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

O Βασίλειος Τσάκαλης είναι χειρουργός Αισθητικής και Κοσμητικής Ιατρικής. Ειδικεύεται στις εφαρμογές Botox, Υαλουρονικού Οξέως και Λέιζερ και συνεργάζεται με το Ιassis Cosmetic από το 2019. Εξειδικεύτηκε και πιστοποιήθηκε διεθνώς από το London Medical Aesthetics Academy του οποίου και διατελεί ενεργό μέλος του. Ειναι πιστοποιημένος για την εκπαίδευση και την εξειδίκευση του στο τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών με την μέθοδο FUE από την ACA ACADEMY. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Βάρνας. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Η Ελπίς”, εν συνεχεία αποσπάστηκε στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Γενικου Νοσοκομείου Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων” και μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας του εργάστηκε στην Γενική Κλινική “Αγία Ειρήνη”. Συνεργάστηκε με το Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής “Αναγέννηση” και σήμερα συνεργάζεται με τα Ιατρεία - Κέντρα Αισθητικής Vivify.  Έχει συμμετάσχει σε πλήθος επεμβάσεων πλαστικής χειρουργικής όπως: πλαστική - ανόρθωση - αυξητική μαστού, γυναικομαστία, ρινοπλαστική, διαμόρφωση σχήματος προσώπου και λαιμού, λιποαναρρόφηση κ.α

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΡΡΕΡ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Απόφοιτος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών «Παθολογία της Κύησης» του ΕΚΠΑ. Ειδίκευση στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν». Πιστοποιημένη στη Διαγνωστική Κολποσκόπηση (Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης) και εκπαίδευση στο Non-Surgical Genital Rejuvenation (ECAMS). Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Σήψης και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.