Ιατροί

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

ΣΕΜΙΤΕΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ζάκυνθο. Φοίτησε στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, οπ’όπου πήρε πτυχίο με το βαθμό «Λίαν Καλώς». Ειδικεύθηκε στη Δερματολογία και Αφροδισιολογία στο νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός». Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Eταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, της Ελληνικής Eταιρείας Δερματοσκόπησης και της European Academy of Dermatology and Venereology.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

ΤΣΙΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ:

Ετών 55, παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Χριστίνα Τσιουράκη. Τέως ιατρός του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» και κατόπιν επιστημονικός συνεργάτης σε αυτό. Ενεργό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας. Παρακολουθεί, τακτικά, δερματολογικά συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΓΕΡΑΡΔΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Παύλος Γεράρδος αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Σόφιας με Άριστα και ειδικεύθηκε στην κλινική πλαστικής χειρουργικής, μικροχειρουργικής, κέντρου μελανώματος και μονάδας εγκαυμάτων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ.Γεννηματάς». Είναι ιδρυτής της Gerardos Plastic Surgery GPS Clinic που εδρεύει στο κέντρο της Κορίνθου από τον Οκτώβριο του 2016 και συνεργάτης του Iassis Cosmetic από τον Μάρτιο του 2017. Επίσης συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών.

ΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΣΤΗΘΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Απόφοιτος από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Iuliu Hatieganu Cluz-Napoca με βαθμό πτυχίου «Λίαν Καλώς», Ειδίκευση στην Γενική Χειρουργική στο «Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ.Γεννηματάς», Εξάμηνη άσκηση στο ΩΡΛ Τμήμα του Νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς», Εξάμηνη άσκηση στην Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς», Απόκτηση τίτλου ειδικότητας στην Γενική Χειρουργική, τέως Επιμελητής Χειρουργικής Κλινικής Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείο Ζακύνθου, τακτική συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια και επιστημονικά σεμινάρια.

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΡΡΕΡ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Απόφοιτος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών «Παθολογία της Κύησης» του ΕΚΠΑ. Ειδίκευση στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν». Πιστοποιημένη στη Διαγνωστική Κολποσκόπηση (Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης) και εκπαίδευση στο Non-Surgical Genital Rejuvenation (ECAMS). Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Σήψης και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.