presummer offers

Πες αντίο στο τοπικό πάχος & την κυτταρίτιδα

Συμπληρώστε την φόρμα & κερδίστε έκπτωση εως -50%

Πρόλαβε τα πακέτα προσφορών έως τις 31/5

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου εντός 3 ημερών για να κλείσουμε το 1ο Δωρεάν ραντεβού σου!

Πακέτα Προσφορών


Κρυολιπόλυση


12 συνεδρίες LPG
4 διαιτολόγου


6 συνεδρίες RF
4 διαιτολόγου

12 συνεδρίες LPG
6 συνεδρίες RF
4 διαιτολόγου

presummer-01

Κρυλιπόλυση

Κρυολιπόλυση

 

 

 

Η κρυολιπόλυση κερδίζει διαρκώς έδαφος και έχει γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος λιπογλυπτικής από τη στιγμή ακόμα που πρωτοεμφανίστηκε, με ευρεία χρήση παγκοσμίως. Αποτελεί μια μέθοδο εξαιρετικά απλή και ανώδυνη που αφαιρεί το τοπικό λίπος μη χειρουργικά (χωρίς νυστέρι), ενέσεις ή αναισθησία. 

 

Πρόκειται για μια μη επεμβατική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης. Ένα από τα πλέον γνωστάκ και αξιόπιστα συστήματα κρυολιπόλυσης είναι το Z-lipo της γερμανικής εταιρείας Zimmer. 


Στόχος αυτής της εφαρμογής είναι να μειώσουμε επιλεκτικά το επίμονο συσσωρευμένο λίπος που δεν ανταποκρίνεται στη δίαιτα ή στη γυμναστική σε περιοχές όπως κοιλιά, γύρω από τη μέση («lovehandles»), μπράτσα,  εσωτερικό των μηρών, εσωτερικό γονάτων, κάτω από το σαγόνι («διπλοσάγονο»), γλουτοί , εξωτερική επιφάνεια των μηρών («ψωμάκια»).

Πλεονεκτήματα

 • Στοχευμένη απώλεια λίπους επί των σημείων!
 • Προσιτό κόστος
 • Αποδεδειγμένα αποτελεσματική θεραπεία
 • Βελτίωση του δέρματος
 • Μετρήσιμα αποτελέσματα σε 4-6 εβδομάδες
 • Εντελώς ανώδυνη
 • Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες μας
 • Μη επεμβατική μέθοδος. Δεν υπάρχουν μελανιές, ράμματα, οίδημα, τραύμα, μετεγχειρητικός πόνος
 • Δεν απαιτείται εισαγωγή σε νοσοκομείο-κλινική
 • Φυσικός τρόπος μείωσης του λίπους
 • Ασφαλής και χαλαρωτική διαδικασία
 • Εύκολη αναπροσαρμογή του δέρματος χωρίς καμία χαλάρωση

 

presummer-01

LPG

12 συνεδρίες LPG

& 4 επισκέψεις στο διαιτολόγο μας

 

 

 

 

 

 

Πρόκειται για μια μη επεμβατική τεχνική για το επίμονο πάχος, την κυτταρίτιδα και το επιδερμικά πλαδαρό δέρμα. Η τεχνική Lipomassage βασισμένη στη θεραπεία Endermologie® είναι ένας μοναδικός και επιστημονικά αποδεδειγμένος μη επεμβατικός τρόπος λιποδιάλυσης για τη σμίλευση του σώματος, τη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος, παρέχει πιο έντονα τη θεραπεία για γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα.


Η θεραπεία που εφαρμόζεται επιθετικά αλλά επιφανειακά, είναι 100% φυσική και απολαυστική, δεν απαιτεί ενέσεις και είναι εντελώς ανώδυνη. Με τη δράση της απελευθερώνει την τοπική εναπόθεση λίπους, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα, αλλά και σμιλεύει τις περιοχές του σώματος που στοχεύουμε. Η LPG είναι η πρώτη εταιρεία η οποία έλαβε την έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A) για την κυτταρίτιδα και τη χάραξη του περιγράμματος του σώματος.

Πλεονεκτήματα

 • Ανακατανομή του λίπους
 • Σμίκρυνση λιποκυττάρων
 • Λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση
 • Μείωση πόντων (θεραπείες λιποζωνών)
 • Λείανση κυτταρίτιδας
 • Συσφιξη σώματος
presummer-01

RF

6 συνεδρίες RF

& 4 επισκέψεις στο διαιτολόγο μας

 

 

 

 

H τεχνολογία RF – ραδιοσυχνότητες είναι η τελευταία επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος. Πρόκειται για τη νέα επαναστατική μέθοδο lifting και λιπογλυπτικής χωρίς νυστέρι

 

Η θεραπεία λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοκυμάτων RF και επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος χωρίς τις παρενέργειες μιας χειρουργικής επέμβασης. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία RF επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη σώματος και προσώπου. Η διαδικασία είναι ανώδυνη, η κάθε συνεδρία δεν διαρκεί περισσότερο από 30 λεπτά ανά περιοχή και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες, χωρίς καμία παρενέργεια. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι πιθανό να χρειαστεί ένας συγκεκριμένος αριθμός επαναλήψεων.

Πλεονεκτήματα

 • Θεραπεία της κυτταρίτιδας
 • Σύσφιξη σώματος και προσώπου
 • Σμίλευση περιγράμματος σώματος
 • RF σύσφιξη σώματος πριν από λιποαναρρόφηση
 • RF σύσφιξη σώματος και λείανση ανωμαλιών μετά από κλασική Λιποαναρρόφηση
 • Cavitation
 • Λεμφικό μασάζ
 • Κρυολιπόλυση
 • Μεσοθεραπεία
combo-01

LPG + RF

12 συνεδρίες LPG + 6 συνεδρίες RF

& 6 επισκέψεις στο διαιτολόγο μας

 

 

 

 

Η θεραπεία LPG είναι ιδανική για το επίμονο πάχος, την κυτταρίτιδα και το επιδερμικά πλαδαρό δέρμα. Η τεχνική Lipomassage βασισμένη στη θεραπεία Endermologie® είναι ένας μοναδικός και επιστημονικά αποδεδειγμένος μη επεμβατικός τρόπος λιποδιάλυσης για τη σμίλευση του σώματος, τη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος, παρέχει πιο έντονα τη θεραπεία για γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα.

 

H τεχνολογία RF – ραδιοσυχνότητες είναι η τελευταία επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος. Πρόκειται για τη νέα επαναστατική μέθοδο lifting και λιπογλυπτικής χωρίς νυστέρι! Η θεραπεία λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοκυμάτων RF και επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος χωρίς τις παρενέργειες μιας χειρουργικής επέμβασης. 

Η επιστημονική ομάδα του IASSIS COSMETIC

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΑΡΔΟΣ

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Παύλος Γεράρδος αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Σόφιας με Άριστα και ειδικεύθηκε στην κλινική πλαστικής χειρουργικής, μικροχειρουργικής, κέντρου μελανώματος και μονάδας εγκαυμάτων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ.Γεννηματάς». Είναι ιδρυτής της Gerardos Plastic Surgery GPS Clinic που εδρεύει στο κέντρο της Κορίνθου από τον Οκτώβριο του 2016 και συνεργάτης του Iassis Cosmetic από τον Μάρτιο του 2017. Επίσης συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΡΑΚΗΣ

Ετών 55, παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Χριστίνα Τσιουράκη. 

 

Τέως ιατρός του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» και κατόπιν επιστημονικός συνεργάτης 

σε αυτό. 

 

Ενεργό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας. Παρακολουθεί, τακτικά, δερματολογικά συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΤΗΘΟΣ

Απόφοιτος από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Iuliu Hatieganu Cluz-Napoca με βαθμό πτυχίου «Λίαν Καλώς», Ειδίκευση στην Γενική Χειρουργική στο «Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ.Γεννηματάς», Εξάμηνη άσκηση στο ΩΡΛ Τμήμα του Νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς», Εξάμηνη άσκηση στην Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς», Απόκτηση τίτλου ειδικότητας στην Γενική Χειρουργική, τέως Επιμελητής Χειρουργικής Κλινικής Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείο Ζακύνθου, τακτική συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια και επιστημονικά σεμινάρια.

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΡΡΕΡ

Απόφοιτος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών «Παθολογία της Κύησης» του ΕΚΠΑ. Ειδίκευση στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν». Πιστοποιημένη στη Διαγνωστική Κολποσκόπηση (Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης) και εκπαίδευση στο Non-Surgical Genital Rejuvenation (ECAMS). Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Σήψης και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Στείλτε μας μήνυμα

και κερδίστε έκπτωση έως -50%

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εκμεταλλεύσου τις προσφορές του IASSIS COSMETIC!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου εντός 3 ημερών για να κλείσουμε το 1ο ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού σου!

Συναινώ στο ότι το Iassis Cosmetic και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους
και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου.
Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.

Get in touch

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Μάντζαρου 8, Ζάκυνθος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2695029616 , 6976755122