Τι είναι το Soprano Ice ;

Το Soprano Ice έχει εγκριθεί από το FDA, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας. Είναι ιδανικό ακόμη και για τα μαυρισμένα ή ευαίσθητα δέρματα. Σε αντίθεση με το laser Αλεξανδρίτη (Alexandrite laser) που παραμένει ιδανικό για το λευκό δέρμα και τη μαύρη τρίχα (φωτότυπους Ι και ΙΙ), Soprano Ice είναι ασφαλές όλες τις εποχές και αποτελεσματικό και για τον πιο σκούρο φωτότυπο. Επίσης είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, φυσικά και για τις ευαίσθητες περιοχές ή το πρόσωπο που απασχολούν τόσο τις γυναίκες, όσο και τους άντρες.

Ποια είναι τα οφέλη του Soprano Ice;

Το Laser soprano ice δίνει γρήγορο και ανώδυνο αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούν. Τα αποτελέσματα του Soprano Ice είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από το μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής, FDA. Τα Lasers στην ιατρική χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε ιατρικές και αισθητικές εφαρμογές.

Πώς λειτουργεί το Soprano Ice;

Η τεχνολογία του Soprano Ice είναι υψηλή και το γρήγορο αποτέλεσμα που παρέχει οφείλεται στις δύο μεθόδους αποτρίχωσης που παρέχει, τη (Dual Mode) Παλμό- Παλμό (τεχνολογία HR) και την εν κινήσει τεχνολογία (In Motion /SR) . Η τελευταία, είναι αποκλειστική τεχνολογία αποτρίχωσης της Alma Lasers και χρησιμοποιείται παγκοσμίως. Συνδυάζει το μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη και τη δυνατότητά του να απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας με την άνεση που προσφέρει το διοδικό λέιζερ στη θεραπεία. Συγκεκριμένα, το Soprano Ice στοχεύει με επαναλαμβανόμενους παλμούς στους θύλακες της τρίχας και τους θερμαίνει σταδιακά με πολλά «χτυπήματα» ή «περάσματα» της κεφαλής. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός, το Soprano Ice αυξάνει σταδιακά τη θερμοκρασία της επιδερμίδας, έως ότου καταστραφούν αποτελεσματικά οι θύλακες τις τρίχας και εμποδιστεί η επανέκφυση τους. Οι θύλακες που βρίσκονται κάτω από το δέρμα καταστρέφονται χωρίς να τραυματίζεται η επιφάνεια της επιδερμίδας και να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί .Παράλληλα, με τους πολύ μικρής διάρκειας παλμούς, τη μεγάλη συσσώρευση ενέργειας και την αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος καταφέρνει να είναι αποτελεσματικό, εντελώς ανώδυνα. Η εν κινήσει (in motion/ SR) τεχνική είναι αυτή που καλύπτει όλη την επιθυμητή περιοχή και προστατεύει από εγκαύματα.